me on instagram - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, January 10, 2013

me on instagram


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

kalau yang belum dapat berita terhangat dan terkini pasal aku
sila CLICK HERE and ketahuilah kisah aku dan dia
dia sebuah hand phone yang akhirnya aku punya
setelah bertahun-tahun setia dengan handphone nokia

so kini aku dah jadi smart phone user
kiranya dah ada perkembanganlah dalam hidup aku sebagai manusia
manusia biasa yang sentiasa ingin mencuba
mencuba untuk lebih berjaya dan berjaya

sebenarnya aku nak promote INSTAGRAM AKU je
biasalah kalau dah menulis kalau tak panjang tak puas jadinya
so kalau yang rasa sayang aku tu korang sangat dipersila
dipersila untuk CLICK HERE and follow instagram aku punya

kalau yang rasa tak nak follow pun tak pe
aku pun baru letak sekeping gambar je
sebabnya intagram ni aku still tak reti nak guna
sape nak perturunkan ilmu tu silalah ye. chow!!!


9 comments: