p1 wimax - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 06, 2013

p1 wimax

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

pada tahun lepas aku dah cakap dengan room mate aku
aku dah tahan dengan wifi ipg yang asyik-asyik kaku
aku mintak dia kongsi langgan p1 wimax dengan aku
aku bersyukur sangat ain room mate aku tu bersetuju

walaupun dah setahun lebih perkara ini berlalu
hasrat aku tinggal sebagai hasrat seperti selalu
kalau hanya di mulut tiada yang bakal berlaku
nampak sangat memang aku ni tipikal melayu

lepas dua bulan aku bercuti di rumah dengan keluarga
menikmati streamyx yang sentiasa ada dengan lajunya
hatiku sentiasa rasa suka dan gembira
tapi aku tahu nikmat wifi laju ini tidak lama

di hujung tahun aku terpaksa kembali semula
kembali ke ipgkkb yang tercinta
bertemu kembali dengan wifi yang bagai ada tapi takde
otak aku kusut blog terbiar tanpa pemiliknya

sekali lagi aku bagitahu hasrat di hati
kepada room mateku yang sehidup semati
tahun ni aku nak pastikan hal ini jadi
akhirnya hari itu tiba hari ni

menaiki kereta ain dengan printer yang sentiasa nak bermanja
selalu meminta aku habiskan duit untuk membaikinya
sedih betul duit habis begitu sahaja
aku tahu bukan rezeki aku duit yang dibelanja

then masuk pantai timur terus ke booth p1
alhamdulillah kak yang melayan sangat menawan
sudah menawan sangatlah rupawan
banyak tanya pun tetap dilayan. baguuuusss :D


kini bertemankan wifi dengan kelajuan memuaskan hati
tak leh nak ulas panjang takut dia buat hal di lain hari
tak pe kita tengok dulu perkembangan dia dalam bulan ini
kalau pape berlaku aku simpan je dalam guni


muka budak jakun yang happy bila boleh online dengan puas hati
bukan di rumah tapi di ipgkkb
pelik tapi benar perkara ini terjadi
rasa macam dalam mimpi


ni muka budak giler bermata luas. chow :D

7 comments:

  1. wah.. p1.. sangat sensitif ngan nama tu.. huhuhu.. da terminate sampai sekang duit x dpt2 lagi.. huhuhu.. hope sekrang x mcm thn lepas... ^_^

    ReplyDelete
  2. @cci aduss,, jadi takut lak,,, huhu,, tak pela,, tengok la camne nanti,, hehe

    ReplyDelete
  3. P1 nie ikut mood taw..kalau dia mmg mood teruk mmg teruk..kalau baik mmg baik..hihi

    ReplyDelete
  4. @MisEyz BLurz seteruk mana pun dia,, muja rasa dia akan sentiasa lebih baik daripada wifi ipg ni,, hehe

    ReplyDelete
  5. ehmm sy tak pernah test P1 ni...harap2 dia ok la tu...

    ReplyDelete
  6. sis guna P1 wimax jugak.setakat ni ok lagi.dah 2 tahun guna

    ReplyDelete