PARODI FORUM SUARA MAHASISWA BY MATLUTHFI90 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 18, 2013

PARODI FORUM SUARA MAHASISWA BY MATLUTHFI90

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
earn by answering surveys :D 
join churpchurp here :D  
join blin here :D  
join says.my here :D 
join nuffnang here :D 
join exabytes here :D

wah, walaupun aku dah ada P1 WIMAX kat bilik di asrama, aku still boleh tak update blog for two days??? sangat o em jey!!!!! aku just ada mood nak tengok pageview blog aku kat handphone je. sesungguhnya putus cinta itu tersangat amat menyedihkan. len entry aku citer betapa sadisnya.

sepanjang dua hari proses berkabung tu jugak, aku dapat tahu yang MATLUTHFI90 ada buat parodi pasal FENOMENA LISTEN ni. haisyyy, memang tak la kalau aku tak tengok kan? confirm la aku tengok and tepek kat blog aku nih. senang sikit nak terjah kalau terhilang or tercicir kat mana-mana. eh, handsome pulak aku tengok MATLUTHFI90 dengan rambut dia yang spike yang tak berapa nak menjadi tu. kih3

Parodi Forum Suara Mahasiswa

541771 viewers in two days!!!! how does he make it???


konklusi yang aku dapat daripada video di atas

tak de pape soalan
tapi penuh jawapan

bila betul-betul ditanya
hanya jari mampu mengira

bila panik menguasai
hujah lain tidak mahu didengari

bila semua bright students bawak diri
sila salahkan diri sendiri

matluthfi memang cool and awesome
matluthfi jangan dok oversea k. :'(


terkezut amat bila melihat penangan entry FORUM SUARA SISWA ini. for the first time dalam tempoh aku berblogging ni, aku dapat 1K pageview in one day!!! ianya adalah sangat woww dalam hidup aku hokey. walaupun BLOG INI dapat 9K kot sehari. sangat kecik blog aku kalau dok sebelah rapat bahu dengan blog dia yang sangat amat femes and awesome itu.


so, aku checked it out la kat google search camne pv boleh mencanak sebegitu rupa. rupa-rupanya, sekali lagi entry dari blog aku terpapar di kedudukan pertama, di page pertama bila korang type Forum Suara Mahasiswa : Bawani UUM Student vs Miss. Sharifah. menyesal lak tak pernah join CONTEST SEO before this. blog picisan pun ada peluang untuk dok kat carian pertama google search. hari tu aku sempat tengok gak, tapi dok kat tempat kedua. alhamdulillah sangat. maksudnya pendapat aku dah dibaca oleh ramai orang la jugak. sangat berterima kasih kat google sebab dah promote blog aku dengan hebatnya. kih3.

ada beberapa entry lagi yang pernah ada di kedudukan pertama google search. boleh baca DI SINI. rahsianya? sila godek BLOGGING TIPS ni. moga-moga berkesan. :D



3 comments: