Pembukaan latihan tempatan - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 25, 2013

Pembukaan latihan tempatan

Pembukaan Latihan Tempatan | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Sempena ngan pembukaan latihan tempatan askar wataniah tahun 2013, aku dengan gigihnya mensubscribe celcom broadband untuk phone aku. Hancus kredit lime hunggit.. Tapi tak pela.. Sekali staun pun belum tentu aku rasa nak bagi rezeki lebih untuk celcom ni.

Letih gilak petang tadi. Berdiri dalam dua jam gitu untuk raptai majlis esok. Lagu wataniah aku lupa. Steps perbarisan pun lupa. Aiaaaa.What a terrible nyanyuk girl i am!!! Nampak macam kena makan kismis banyak2 ni. And watch out dengan the ants in my drink.

Terlerai sudah rindu aku terhadap kawan aku dari batalion 2 (aku dari batalion 1) zabariah, suzie, fatin and others.. ex bf aku pun datang. Aku tak guna spek aku agi setakat ni sebab kalau aku pakai mesti aku asyik cari dyer je. Seksa. Tapi 2 hari je..

Doakan muka aku tak terbakar teruk sangat macam time aku rekrut dulu k. Sedey baju uniform aku dialter dengn seteruk-teruknya and nama aku pada baju tu still norita. Uwaaaaa!!!! :-(


4 comments: