segmen terjah blog balak (part 9) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 13, 2013

segmen terjah blog balak (part 9)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

hari ni aku dah berbaik balik dengan sahabat aku yang sorang ni
sebab sayang dia janji dimungkiri pun aku maafkan berkali-kali
macam tu la kalau dah sayang orang lebih daripada diri sendiri
apa yang dibuat semuanya termaafi

so, today aku nak sambung lagi segmen terjah blog balak
ada sape-sape tak yang rindu dengan segmen aku nih
so, jom terjah blogger-blogger yang dah hot sebenarnya
saje aku nak buat korang sakit hati dengan mempromote blog mereka. hahaha


http://www.myun-lifestory.my/


http://www.melastikbintang.com/

AkuBiomed
http://akubiomed.com/


http://jakmashomestay.blogspot.com/


http://mazamohd.com/

senarai entry SEGMEN TERJAH BLOG BALAK
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
part 6
part 7
part 8

ps- aku sayang, tapi aku ego. dia sayang, tapi dia ego.

3 comments:

  1. balak mne ni muja..hehehehe..pilih yg mane nak, cheqkaq nk tolong pinangkan

    ReplyDelete