Lagu Di Mujadafewa: Tak Terukir Di Bintang by Mr Bie Parodi - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, January 09, 2013

Lagu Di Mujadafewa: Tak Terukir Di Bintang by Mr Bie Parodi

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

sejak ada PI WIMAX ni kemain lagi aku beronline
kuota tinggal berapa pun aku tak heran
time dia dah macam siput khinzir kot baru aku nak perasan
sementara laju ni,,, ahhhh pedulikan

tak terukir di bintang by my bie parodi
aku jumpa time dok berjalan-jalan di news feed fb tadi
kejap je dah puluh ribu viewers video ni
nampak tak betapa menariknya parodi ini?????


handsome jugak aku tengok this mr bie parodi
rasa macam jatuh cinta pandang pertama dah ni
tapi kenal pun tidak kejadahnya muja ko ni
ko dikehendaki sedar diri!!!!!


LIRIK TAK TERUKIR DI BINTANG BY MR BIE PARODI
LAGU ASAL: YUNALIS ZARAI
PARODI: MR BIE PARODI


test-test satu dua
pengarah

jika engkau minta intan permata
tak mungkin kumampu
tapi engkau minta uwang berjuta
itu pun ku tak mampu

jika engkau minta satu dunia
lagi ku tak mampu
tapi kumampu jadi imammu
pastikan kau bahagia

hati ini hanya milik Ilahi
yang beri cinta dan 
temukan aku 
dan kamu

sayangku jika ujian datang dari Tuhan untukmu
tak terukir di bintang segala jawapan doa pada Tuhan
tak terukir di bintang segala jawapan cuba baca Quran


12 comments:

  1. muja, akak kenal dgn mr.bie ni.. hihi nak bgtau die la, ade peminat pndg pertama kat die :P

    ReplyDelete
  2. lirik dia memang terbaik.hehehe...untung la ada P1 wimax.kita ni pakai broadband je. nak dapat signal pon payah.wuuuu

    ReplyDelete
  3. belum berkesempatan lagi nak tengok...balik ni nanty nak tengoklah... he he he...

    ReplyDelete
  4. parody ni memang terbaik... hehehehe

    ReplyDelete