video: COUPLE 1 fitrah ingin berpasangan - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 11, 2013

video: COUPLE 1 fitrah ingin berpasangan

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

bila aku jalan-jalan kat news di facebook aku
aku jumpa post dari artis cantik dan gebu
putih melepak kulit dia gebu
dialah HELIZA HELMI pujaan kalbu


pernah terfikir aku ni takkan layak kawin sampai bila-bila
pernah terfikir aku tak nak kawin sampai bila-bila
tapi kalau sampai termasuk dalam golongan yang bukan umatnya
itu memang seram giler giler

so, aku dah ubah balik mind set aku
kahwin itu perlu apabila sampai waktu
Nabi Muhammad SAW yang sempurna pun berkahwin dulu
mesti ada sebab kukuh yang tertentu

bagi yang tak kawin sampai sekarang ni
jangan risau sebab maybe belum masanya lagi
manusia dicipta berpasang-pasangan sudah terbukti
kalau bukan di dunia mungkin di akhirat nanti

alamak!!!! lawanya dia!!!!

6 comments:

  1. betul tu...setiap manusia diciptakan berpasang2an... ^_^ In Shaa Allah, setiap orang pasti bertemu jodohnya kan?

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Beza nya, ada org jodohnya cepat..ada yg lambat..

    Yg penting, cari jodoh juga perlukan usaha, kan muja..jadi, berusahalah muja!! eh? hik3 >_<

    ReplyDelete
  3. haishhh muja tu muda lagi....nanti ada la tu jodohnya....

    ReplyDelete