Bedak Arab (Kokuryu Super Summer Cake) 50gm - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, February 24, 2013

Bedak Arab (Kokuryu Super Summer Cake) 50gm

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

rasa macam nak update banyak-banyak tapi jari ada sepuluh je
aku try update setakat mampu untuk hari ini sedaya upaya
mana lah tahu lepas ni korang dah tak nampak aku punya muke
kalau tak nak menyesal baik bace. hehehehe

bedak aku semakin sedikit hari demi hari
bedak arab yang makin popular ni pula yang menggoda hati
hasil yang dilihat cantik sekali
kalau aku yang pakai mesti cantik berkali-kali (muntah jauh2)

so untuk hari ni aku ingin menyeru pembaca blog aku ni jadi cantik bersama-sama
jom kita melaram dan melawa memang tiada salahnya
keyakinan diri meningkat kita pasti tambah bergaya
orang yang tengok and dekat pasti suke. hehe

KELEBIHAN BEDAK ARAB


Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!

Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.

5. Mengecutkan jerawat. (ini yang aku suka ! haha..)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.

7. Tahan Selama lebih 8 jam.

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.


11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. ( ikut penggunaan masing-2)


bagi wanita-2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari-2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni..


semenanjung: RM50 termasuk kos penghantaran
sabah dan sarawak: RM55 termasuk kos penghantaran

sesape yang berminat boleh pm DI SINI ye,, :D


6 comments:

  1. Replies
    1. Murah je.. Harga standrd.. Bleh pm ye nad... :-)

      Delete
  2. ramai yg promot bedak ni, btul2 berkesan la kot :D

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Oh..patutla muja makin cantik.. muja pakai bdak ni ya..

    eh..muja cantik ke? hahahha, gurau2 muja..dun take it seriusly ea! hehehe >_<

    ReplyDelete
  4. kecantekan dan kesihatan anda bermula di sini..singgah la ker blogshop sy..skrg ni ada sales sempena merdeka..murah2..

    ReplyDelete