Demam group wechat blogger!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, February 27, 2013

Demam group wechat blogger!!!

Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh


ENTRY REPUBLISH


Semalam aku rasa teramat happy giler
Hobi aku sekarang chatting dengan blogger
Sebab dalam kalangan mereka aku rasa diterima

Diterima dalam erti kata yang sebenarnya


Ye kami tidak pernah bersua muka apatah lagi bertentang mata
Tapi menyembang mengusik macam dah kenal lama
Sesungguhnya rasa sangat jadi diri sendiri dengan mereka

Extrovert bukan lagi satu masalah dunia


hari ni aku jumpa page untuk korang tengok and usha-usha
ketahui apa yang WECHAT telah sediakan untuk anda-anda
kalau suka silakan install sepantas kilat jangan dibuang masa yang ada
kelak digelar tak up to date dengan perkembangan semasa

kalau nak English version boleh CLICK DI SINI
kalau nak Malay version SINI LINKNYA
aku bagi dua dua sebab bukan semua orang sama itu yang pasti
so jangan segan silu promote id muja nak add kat sana

So sape yang ada smartphone sila install wechat ni
Jangan lupa add mujagirl92 aku pnya id
Lepas tu in sya Allah aku add masuk group blogger muda mudi
Wechat blogger group yang terhangat dan terkini

ps- k r,, nak sambung chatting,, tata :D



26 comments:

  1. camna nak join sekali.... tak geti...

    ReplyDelete
  2. cam best je..nak join bleh..hehe..kene register id dulu ke muja?

    ReplyDelete
  3. xdpt nak join,huhu kirim salam kat blogger @wechat :D

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Takda smartphone la muja..yg ada stonephone je..bila jatuh,lantai yg retak,hehehe

    Selamat berchatting2 ^_^

    ReplyDelete
  5. Tak download pon lagi wechat tu. huhu

    ReplyDelete
  6. smartphone je ke?handphone lain tak leh ye..touch phone boleh tak?

    ReplyDelete
  7. mcm best jerk..nnti add belalang yer..nk join jgak...okay skang jugak install..hehhe

    ReplyDelete
  8. syokla..nad gak x dpt nak wat semua tu..hehe..tepon x cnggih

    ReplyDelete
  9. heheee tak terlayan kome2 nih heheee :D

    ReplyDelete
  10. @selipar putih sesungguhnya itu tidak perlu,, ini dunia semata, ececeyyy

    ReplyDelete
  11. bagus punya trick :) backlink2 ke entry lama :) ada wechat, tp malu haih nk add :D

    ReplyDelete