Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, February 05, 2013

Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join churpchurp here :D  
join blin here :D  
join says.my here :D 
join nuffnang here :D 
join exabytes here :D

Tarikh tutup ialah pada atau 28hb Febuari 2013   pada atau  jam 12.00 tengah malam hari tersebut

mula-mula jumpa blog kakina memang dah lupa sebab dah lama sangat tapi jumpa pasal contest ni dari BLOG FATIN DIANA. sila happy sebab dah ada contestant baru,, eh, muja la tu,, hehe. muja terjumpa time dok scroll down blogger dashboard sengal salu keluar benda tahapahapa tu la. ok task 1 and 2 done :D

suka baca blog akak sebab header akak yang letak muka akak manis tersenyum. ecececey,,, muja pernah join segment dari akak and akak layan dengan baik je kerenah muja. alamak. serious terharu. hari tu dapat tahu akak sakit dari blog eyriqazz kalau tak silap. moga-moga akak sihat sentiasa and terus berblogging and menghangatkan blogging world kita ni. tak lupa jugak. tahniah sebab dah berjaya kumpul pendapatan tu dengan nuffnang,, hebat sungguh :D

Contest "Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com" adalah anjuran www.kakinakl.combersama eyriqaz , , kutooobamboo, dan jaakechik 

4 comments:

  1. terima kasih sudi join..alhamdulliah akak dah beransur sembuh.

    semuga kamu juga berjaya mendapat income dari berblog

    ReplyDelete