macam mana cara nak suruh somebody lepaskan kita? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, February 19, 2013

macam mana cara nak suruh somebody lepaskan kita?


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

aku dah puas berusaha
aku dah puas mencuba
aku dah puas try sedaya upaya
aku dah tak de idea!!!!

cakap sekasar bahasa sudah!!
tuduh curang sudah!!!
mengaku curang sudah!!!
block fb sudah!!!

aku sayang dia ye aku mengaku
tapi aku dah tak sanggup menunggu
aku mintak dia lepaskan aku
dia tak mahu dan buat aku terbelenggu

kenapa tetap rasa terikat dengan dia
walaupun putus tidak perlu keizinannya
pelik sungguh aku punya hati dan jiwa
makin meronta makin terjerut keadaannya

dia bukan suami wahai MUJA!!!
kau tak perlukan keizinan dia!!!
ko mesti lupakan dia MUJA!!!
tak payah pedulikan ketidaksetujuan dia!!!

katakanlah kamu dah bersetuju
bersetuju untuk lepaskan aku
dengan begitu in sya ALLAH senang aku
senang untuk melupakanmu

aku dah mintak maaf
aku dah cakap ko tak jahat
apa lagi yang ko nak????


3 comments:

  1. Kenapa kau tak suka dea Muja? Dea nampak macam betul2 sukakan kau? :D

    ReplyDelete
  2. @Liyaa Mf sbb dia bz sangat amat and budak skema yang suke study tanpa diganggu.. dh la aku ni jauh ngn dia,, tk tahu pape,, aku tension,, aku bosan tunggu dia,, so aku nk putus laa,,

    ReplyDelete