Muja.. Happy birthday... - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, February 16, 2013

Muja.. Happy birthday...


Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh

Hari ni hari jadi aku
Ade ke sesapa yang tahu
Ramai gak yang wish kat aku
Sebab fb mengingatkan selalu

Dalam banyak yang wish tu
Tak ada dia yang aku tunggu
Walaupun tak patut aku buat gitu
Aku takleh halang harapan aku

Hari ni hari jadi aku
Mukmin dah hantar hadiah untuk ak
Aku tengah sabar je menunggu
Happy tapi benda lain membelenggu

Hari ni hari jadi aku
Tapi aku tak rasa sehappy dulu
Sebab aku kehilangan sesuatu
Seorang yang berharga bagiku

Hari hari jadi aku
Rupa-rupanya makin tua dah aku
Tapi perangai masih macam hantu
Menyakiti orang yang mengasihiku

23 comments:

  1. yeay.hepi birthday muja. otanjoubi omedetou muja-chan. moga sentiasa dalam rahmat-NYA.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum... selamat menyambut hari lahir ...

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir muja!!Semoga hepi2 selalu^__^

    ReplyDelete
  4. Hepi besday dik.jgn di tgu pd yg x sudi..:)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday dik Muja semoga sentiasa cute selalu sayang adik muuuuaaaahhhhhhhhhhh :D...

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum.

    Muja, laa,hari lahir ya!

    Selamat Hari ULANGTAHUN muja syg! Mmuahh2x, hahahaha.

    Takmo sedeyh2 :)

    ReplyDelete
  7. semoga muja sentiasa ceria dan cute..hehe

    ReplyDelete
  8. selamat harijadi..moga dipanjangkan usia & dimurahkan rezeki selalu..

    * bukan tambah tua tapi semakin matang :)

    ReplyDelete
  9. Maybe i'm lated, but here I wish you a year with loads of fun, excitement and beautiful memories. Happy Birthday. You are a good friend and an even better person. May God bless you with wonderful times ahead. Happy Birthday and thanks for the friendship we share. I wish you a very Happy and warm Birthday. Your friendship has touched all of us. May you get all you desire. With a new year of your journey, shall come more challenges, opportunities and greater success. May God bless you. Happy Birthday. You are an amazing friend, with a good heart. May God pour his love and warmth on you, in all walks of life. I wish you a very happy birthday. With a friend like you, who cares and supports with such a vibrant zeal, life and world turns in to so much fun. Thanks and wishing you a very sweet birthday. Each day my friend you learn new things, Each phase is like life's new innings. Sometimes you get chances, sometimes you choose, In this game of life, please dont trade ur problem like u want throw a biggerst rock.. just take it like u hold ur mouse...
    MUJA.. happy belated birthday.. dont cry if u hurt.. dont give up if u failed and the most important thing... be urself... and PLEASE BE STRONG MUJA...

    ReplyDelete
  10. @aReLaN tq jugak la walaupun tak reti berjepun,, hehe

    ReplyDelete
  11. @MAY tak nak tunggu,, tapi dia suruh tunggu jadi tertunggu, haha,,

    ReplyDelete
  12. @Tinta Lana waalaikumussalaam,, tq lana,, tak sedey pun,, no worries :D

    ReplyDelete
  13. @Nadia Johari errr,,, ceria tu ok,, cute tu,, emm,, boleh la kot,, hehe,, tq,, :D

    ReplyDelete
  14. @cik laili yup,, tiap tahun semakin muda sebenarnya,, haha

    ReplyDelete
  15. @Potia CasadelaroSsa panjangnya,, hehe,, tq potia,, i am being strong now,, dont worry :D

    ReplyDelete
  16. happy belated bday yea. moga apa yg di cita2 kan tercapai

    ReplyDelete
  17. oooh terlepas sudah...hehe apa2 pun selamat menyambut birthday muja....

    ReplyDelete