penunggu laptop. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, February 28, 2013

penunggu laptop.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

makin dewasa makin banyak lak dapat hadiah sempena hari jadi
masa kecik-kecik dulu hanya abang hidayat yang sudi bagi
tu pun senyap-senyap takut orang tahu takut makan diri
tapi sekarang bila dah besar rasa macam bebudak kembali

tq sangat to my room mate ain for this celeng ye(tempat simpan duit dalam bahasa kelate)
ain, do you know that i love yaa??
o.. you dont know yet haa?
now let me tell yaa that i love yaa!!!!! :D



nampak tak perut dia macam dah ke depan?
tu tandanya syiling di dalamnya dah berkoyan
tq sangat kat ain bagi hadiah cute sampai aku naik meroyan
kalau panjang umur and ada rezeki bagi lagi tahun depan. hehe


7 comments:

  1. hahaha...comel....dia lembut ke sampai perut dia bleh kedepan ke belakang...ehehe

    ReplyDelete
  2. comelnya "celeng".. bahasa baru ^_^

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat tabung. kena rajin2 menyimpan tuh.

    ReplyDelete
  4. olololo sesangat la comel..


    *ct pon kecik2 dulu xder hadiah pon, besar2 ni je kawan2 ramai bg..hihi

    ReplyDelete
  5. Hahaha, comelnya! Memang penunggu laptop ni, penunggu kiut, >_<

    ReplyDelete