Segmen Blog Kesayangan : Blog Coklateyes - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, February 01, 2013

Segmen Blog Kesayangan : Blog Coklateyes

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D


hari tu dah ternampak sebenarnya banner segment dari BLOG COKLATEYES ni di instagram tapi tula.. masalah jiwa dan mental aku menyebabkan aku tak rasa nak online.. menyebabkan aku mendiamkan diri sebentar. takut aku terluah secara over di blog aku ni tak memasal haters purba kala datang menyerang. haisssyyy.. tapi aku sayang haters aku. kih3

jom join segment dari BLOG COKLATEYES ni.. macam hebak je kalau leh masuk dalam blog list blogger retis.. cool and refreshing dari university of malaya. jangan nganga luas sangat. ti lalat beranak dalam mulut. yup kat fatin. i adore you so much. you inspire me a lot. thanks for building the confidence in me with your blog entries :D



8 comments:

  1. kita dari family yang sama :D
    Coklat Daim :D

    http://www.tengkuiji.my/2013/02/segmen-blog-kesayangan-blog-coklateyes.html

    ReplyDelete
  2. Datang jalan-jalan ke sini.. ^_^. selamat malam bagi yang sudah terlena tidur.

    http://www.lokmanramli.my/

    http://semangataku.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-blog-kesayangan-blog-coklateyes.html

    ReplyDelete