BECOME A MRLENS AFFILIATE PARTNER & EARN CASH! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, March 31, 2013

BECOME A MRLENS AFFILIATE PARTNER & EARN CASH!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

hye korang yang cute mute. hari ni aku nak share ngan korang satu page untuk korang dapat 2 Boxes of Freshlook Colorblends worth RM180, any color/power. yes!! korang boleh dapat dengan hanya daftar sebagai affiliate and letak banner mrlens selama sebulan. senang giler weh!!! hehe. sebagai seorang trainee teacher rabun ni, aku rasa nak sangat amat la hadiah yang dia bagi. so, aku tulis entry ni. lets move to what you should do to join. aku copy je steps dia ni. hehe. senang kan?

Here's a tutorial guide on how to become an affiliate partner!


fill in your details, make sure they're right!
(otherwise your payment will be bank in wrongly)

get your swift code by clicking find a swift code
then scroll down to search for your bank

submit your form & you'll be registered!
click continue

here's your account overview (mine is empty haha)
click Banners to start installing a banner on your site

select the banner of your choice, copy the code

follow the instructions to paste in your blog
this is for blogspot, I'm not sure how wordpress works

place your gadget anywhere you want

save & preview your blog to see the banner!


so, why wait??? today is the last day!!! tinggal lebih kurang 3 jam setengah je lagi tahu. hehe
 click here to join :D

2 comments: