benda-benda baru - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 02, 2013

benda-benda baru

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

this actually happened last two days but i just had the mood to write in my blog now. but i will set the date to be on last saturday, 2nd February 2013. my blog is a diary so it has to be written accordingly,, hehe,, so, those yang dont like basi punya cerita dont need to read this because i might be a waste of time. hehe.

ok. last Saturday we in ipgkkb had this IMALAYSIA BOOK VOUCHER giving ceremony. YB Dato Dr Awang Adek Hussin, Vice Minister of Finance, came for the official ceremony. how proud i am to have him as one of the ministers in Malaysia. came from far just to give us the vouchers. thank you so much. i had the chance to snap a photo with but the photo is blurry. maybe next time i will share with all of you.

benda baru 1. tudung mak cik dibawa ke kampus. me before entering the hall. tudung mak cik does not make me stingy to tepek2 my photo. we are not always a beauty kan? sometimes, mood nak appear ugly and sememeh comes without me noticing. hehe. kenapa tudung camni digelar tudung mak cik? tudung indon? ramai je orang Malaysia yang pakai. heran gak la sedikit sedikit. kih3

benda baru 2. towards the end of the ceremony, ruqaiyah gave me this cute little picture frame for my birthday. annoyed face but dalam hati, happynya hanya Allah yang tahu. she bought this from Thailand. hehe. siap tak buang tanda harga just to show me it was bought in 'bath' (Thailand currency). the annoying her.. LOL. :p

then i went back to my room to take my hand sleeves. alhamdulillah. 3 pairs were sold. anybody interested in covering your aurat to the nearest perfection? CLICK HERE. many colours for you to choose :D

benda baru 3. dah nama dapat book voucher. confirm kena tepek gambar ni kan. oh Allah. i am so very grateful for this. used 2 pieces already and will go to Popular book store for the remaining pieces. it depends. btw, bleh tunda sampai May. procrastination is the thief of time tau. thank you ALLAH. alhamdulillah sangat. saved money a lot for books. boleh tahan mahal gak buku for TESL students ni. in English la katakan. huh.

dalam kestressan yang melanda dengan hebat sebab rambang mata in choosing which book will be the best to spend money on, i found this cute little boy. mata bulat dia tu really caught my eyes. he really loves this cat in his hand. sentuh pun not allowed tau. siap main hide and seek ngan aku. sentuh kereta merah dia tu pun dah marah.. hehee.. i cant stand looking at babies. is there any reason for this phenomenon? kih3

benda baru 4. not to be forgotten, i just got my latest matrix card to show that i am now officially a TESL student, preparing for degree, no more preparatory student. dah boleh start pinjam buku guna this new matrix card as the old one, bar code dia dah rosak. kena air. aku memang sangat 'careful' sebenarnya,, kih3

ps:
buat pengguna smart phone yang rasa nak join borak dengan blogger-blogger hot seperti aku yang suam-suam kuku, BRO FRAMESTONE, SYUKRI TAHIR, SHIDA, BONI KACAK, dan ramai lagi sila CLICK HERE and install. semalam tidur dengan air mata kerana kegembiraan melampau di sana.

buat semua rakyat Malaysia, doakan kita semua hidup dalam aman damai seperti selalunya k. doakan keselamatan perajurit negara kita di Sabah yang berjuang mempertahankan ibu pertiwi ini. moga mereka selamat pergi dan selamat kembali. amiin ya rabbal alamin.

13 comments:

  1. wow ! bestnya everthing is new exprience , =D auwwww!

    ReplyDelete
  2. waaa.. seronok laa. hehe.. semoga mereka di sabah selamat..

    ReplyDelete
  3. @ejulz yup,, seronok amat hari tu,, banyak benda baru yang muja dapat,, hehe

    ReplyDelete
  4. betul ke kat popular klu nk guna baucer kna beli 20% stationary ngn 80% buku??

    ReplyDelete
  5. Jemput follow and sebarkan kepada kawan kawan yang masih mencari cari.. nak tau lanjut kena follow blog ini :)


    http://ticcollege.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. setiap hari ada je benda baru yg berlaku kn...

    ReplyDelete
  7. Best nyer dik dpt voucher buku, kalau akak dpt mau beli buku byk2 hehehheeh :)

    ReplyDelete
  8. ok baru tau tu namanya tudung makcik...hehe.....

    ReplyDelete
  9. jom join mega giveaway saya :D http://nzfyns.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-fy-neb.html

    ReplyDelete
  10. tadi dah guna 100 voucher BB1M :)

    ReplyDelete
  11. no longer a student, tak dpt voucher buku. claim single belum kawen, dpt email tak layak. fine. tak nak bayar tax!!! horhorhor..

    ReplyDelete