bergembira setelah berduka - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, March 01, 2013

bergembira setelah berduka


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

hari ni for the first time in my life i played futsal with my friends yang awesome ni
wah,, heaven giler spending time with them yang sporting habis ni
hilang kejap pasal misteri nusantara dalam hidup ni walaupun masih sedih lagi
tak pe, kita tunggu dia datang sini lepas balik dari china nanti, kalau dia tak datang, kita gi cari

kul 8 lebih aku bangun mandi manda segala bagai untuk acara hari ni
padahal hari ni hari jumaat kot kat kelantan jumaat ni hari cuti
tak pe tak pe aku korbankan cuti yang sangat berharga ni
untuk habiskan masa dengan kawan-kawan yang sangat berharga di hati




menang satu game kalah satu game,, ok la kot untuk seorang perempuan bergelar newbie,, hee






tumpang amik gambar dengan hamper juara,, haha,,

4 comments:

  1. Life must go on.. be happy always

    ReplyDelete
  2. hehe....nini dah lama tak main futsal....=D seronok kan....=D

    ReplyDelete
  3. too bad i'm not a sports person and I really do not know how to enjoy it muja... hu hu hu... but then...happy tengok muja happy...

    ReplyDelete