dia sama umor dengan aku - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, March 27, 2013

dia sama umor dengan aku

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

hye korang.. macam mana nak buat ni bila semangat nak buat assignment terkubur sekali lagi,, sob3.. semalam wechat aku buat hal. berapa kali tah aku try text kat blogger muda mudi ni.. then kat blogger ni,, failed weh,, failed,, geram giler,, semalaman,, aku ingat pagi tu dah ok la. bila aku bangun, tried, failed lagi!!!! pfft sangat tahu tak??? so aku off hp and on balik,, eh,, ok la pulak,,, grrr,,,, then makin happy bile tengok benda kat bawah ni,, hehe


yang tudung pink tu sama umur ngan aku,, hahaha!!! ok tu je.

lyssa add aku kat wechat,, haha,, yela,, kat fb memang aku dah tak leh add dia,, so mengharap jadi fren kat wechat jela, sob3,, jom add lyssa and aku,,, mujagirl92 or mujadafewa k,, :D


5 comments:

  1. eleh..sama jugak dengan aku..sebaya la kita muja..

    ReplyDelete
  2. bloger muda mudi.. oucchhh..terasa diri semakin tua :P

    ReplyDelete
  3. @Ym.Bundle la,, umo pak cik 21 tahun jugak ke,, hehe

    ReplyDelete
  4. @Dkna Abza alaaa,, broframestone yang muda sangat amat tu pun join,, hehe

    ReplyDelete
  5. haha..untgla..nad nth bile nk ade wechat

    ReplyDelete