ini juga sejarah tahu. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, March 14, 2013

ini juga sejarah tahu.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

semalam hari yang bersejarah juga la dalam hidupku
definisi sejarahkan masa bermakna yang dah berlalu
walaupun tiap tahun benda ni sentiasa datang menjengahku
setiap kali datang dia membawa kelainan yang tersendiri tahu

first time time aku dok tengah stretching seluar koyak kini ku tahu erti malu
nasib baik baju rumah sukan yang labuh tolong mengcover apa-apa yang perlu
terus risau memikirkan semua seluar lain bersemadi dalam baldi pinkku
korang dapat bayangkan tak apa aku buat sejurus sampai ke bilikku?

first time aku berlatih dengan hebat daripada atlet ipgkkb tersayangku
beliau adalah naib pengerusi kali kedua rumah sukanku
ong pei si adalah nama yang rata-rata budak ipgkkb tahu
menggondol emas dalam semua acara individu, perghhh!!!!

first time baju rumah sukan yang julung-julung kali cantik menawan hatiku
kain jersi membuatkan aku rasa selesa dan rasa sayang pada baju itu
syukur sangat potongan tak singkat and lebar macam tahun dulu
nampaknya budak ipgkkb makin berhati-hati dalam memilih baju


syumil tak tukang goreng di atas dengan baju rumah sukan yang baru?

first time dapat merasai menguruskan gerai kenanga oleh kelasku
harapan kitorang nak keliling Malaysia ok itu sangat jelas tipu
kami berhajat kalau ada rezeki nak melawat tempat-tempat tertentu
harap sangat akan tercapai jugak akhirnya harapan yang satu


gerai kenanga dengan annadiah sebagai pensetup gerai bersama


team mates yang memberi dorongan kepada atlet gemuk macam aku tanpa jemu-jemu


nampak je pelbagai warna tapi semua mereka menyokong budak bajet shumill iaitu aku

ps- hari ni beberapa orang yang kamceng tak hengat tak cam aku. sudah gelap berjemur tengah panas itulah aku. kenapalah mudah sangat sun burn wahai mukaku. tengah pkey nak tukar kepada sun block yang baru. any suggestion dear readers?

13 comments:

  1. cun yg pakai baju warna biru gmbaq pertama tu . Tapi pandai ke nak goreng2 tu?

    ReplyDelete
  2. i'm not that good in sport either..hehehe..btw,bju rumah sukan tu nampak nice..labuh dan longgar,mmg nice :)

    ReplyDelete
  3. Teringat zaman2 blaja dulu... rindunya....

    ReplyDelete
  4. cam best jer berpanas cmtu..hihi

    ReplyDelete
  5. rindi kngn kmpus..mcm ni la dulu

    ReplyDelete
  6. kak muja shumil..aktifnyer bersukan sampai bleh terkoyak.hehe...

    ReplyDelete
  7. mohon poskan sikit apa yang digoreng tu..hahaha

    ReplyDelete
  8. eh mana yg gambar seluar koyak tu...? hihi sori gurau2 je muja...

    ReplyDelete
  9. bestnya berhari sukan. tak kisah la berpanas janji enjoy kan.hehehe

    ReplyDelete
  10. wahhh seronoknyer...muja dah lama kot tingal zaman rumah2 sukan nih :)

    ReplyDelete