kereta baru - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, March 10, 2013

kereta baru

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join churpchurp here :D  
join blin here :D  
join says.my here :D 
get your own domain here :D 
join exabytes here :D

disebabkan ADIK AIMAN yang love me so much ni
yang dok sibuk suruh aku update blog picisan ni
aku pun update jugak la blog aku malam ni
nak tanya ni ada ke yang lain rindu aku menulis di sini

update terbaru dalam hidup aku adalah aku dah kena start bawak kereta hari ni
aku cakap hari ni sebab jam dah pukul 12.30 malam sekarang ni
aku nak gtau yang abah aku dah hantar kereta aku datang ipg kelmarin punya hari
hari ni aku tak tahu la aku rasa nak bawak ke tak lagi


pandangan depan keretaku macam lelaki yang macho dan gagah perkasa
yang akan bersedia melindungi tuan yang empunyanya
perghhhh,,, terima kasih buat umiku yang tercinta
tidak lupa juga yang berbahagia abahnda.. err??

gambar ni sebelum ada plate number lagi buat pengetahuan semua
dihantar dengan whatssapp oleh adindaku HUDA
memang dah selalu berlaku begini dalam hidup kita
sebab kita hidup tak selalu serumah dengan keluarga tercinta


belum sempat aku bertentang mata dengan kereta tercinta
sudah ada yang tak sabar-sabar nak buat naya
tak lain tak bukan bebudak yang masih tak tahu pape
nasib baik aku ni baik orang nya,, so aku sabar je,,

bawak kereta ni memang something tahu tak
bila aku duduk kat sit pemandu jantung aku macam berdetak-detak
bunyi dia yang dup dap dup dap kalah bunyi seekor katak
lantas aku terfikir aku ni layak jadi lady driver ke tak??


sumber

mungkin ginilah muko aku time aku nak start driving esok
muko penuh keyakinan dalam menahan debaran berkepuk-kepuk
ya ALLAH jangan sampai aku terlanggar pokok-pokok
kalau terlanggar confirm memang abah aku ketuk

ps- cinta online pun best gak. jom bercinta di SINI,, hehe


9 comments:

  1. selamat memandu dengan cermat dan selamat :)

    ReplyDelete
  2. CNTIKNYAAA KETA BARUU LEH LA BWK JLN2 HUHU

    ReplyDelete
  3. woah... tahniah cikgu, sebab dah dapat keter baru, tengok jer 'lobang idung' keter tu, dah tahu jenis apa keter cikgu... hehe

    ReplyDelete
  4. wah best best...selamat memandu yer...=D

    ReplyDelete
  5. Nanti kalau awak perlukan tayar baru, cuba website http://mytayar.com

    Ada >50 kedai di Klang Valley yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    ReplyDelete