membelanjakan voucher RM50 di zalora. lalalala. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 23, 2013

membelanjakan voucher RM50 di zalora. lalalala.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join churpchurp here :D  
join blin here :D  
join says.my here :D 
get your own domain here :D 
join exabytes here :D

hari ni i want to spread something so very nice to you all,, it is all about shopping at zalora!!!! ok, memula blogger senget INI yang bagitahu muja pasal zalora is giving away RM50 vouchers to blogger yang sudi buat entry pasal pengalaman berbelanja di zalora.

mula-mula i ignored him tapi dye tu bukan jenis dengar kata.. dipaksanya kita ni suruh jugak email si zalora tu,, aku tahu dia paksa sebab dia nak kongsi rezeki ngan aku,, tapi bukan tahu nak mengaku pun budak kecik tu,, hahaha.. so, sebab dia budak kecik bajet hensem suka merajuk, aku layankan aja. aku anta la email ke zalora. ni ayat aku. kalau korang nak copy pun tak de hal. wa tak de marah yer.

assalaamualaikum dan selamat sejahtera. Saya owner dari BLOG KORANG DI SINI sudi untuk menjalinkan kerjasama bersama team zalora. saya mendapat tahu tentang hal ini daripada KALAU BOLEH LINK BLOG AKU SUPAYA AKU TAMBAH SAYANG KAT KORANG. harap permohonan saya diluluskan. kerjasama dari pihak zalora amat saya hargai :) 

tapi aku tahu korang lagi pandai membodek,, SO, it should not be a big deal la untuk kengkorang bodek si zalora shumill ni. bodek la sikit dah orang nak bagi RM50 dengan tulis entry seciput,, takkan tak leh kot,, korang jugak boleh tambah perkataan seperti zalora comel, cute dan cun. sebenarnya description diri pemilik blog ini. tapi untuk korang,, aku bagi korang pinjam. tara hal. harga member,, eceyh!

so, korang ni tak curious ke muja beli apa,, korang mesti tak percaya,, aku sebenarnya dah terpengaruh dengan blogger fatin liyana ngan blogger yuyu zulaikha!!!! arghhh!!! kenapa dorang sangat pandai mempengaruhi aku yang naif ini,, so dengan penuh yakinnya aku memilih barang di bawah ini,,,


FCC Soft & Silky Wet & Dry-06



yup,, product daripada farmasi colour cosmetics,, korang boleh baca di ENTRY YUYU dan ENTRY FATIN LIYANA. so, sebagai peminat dorang,, sebagai pembaca dorang,, haruslah aku try apa yang dorang try,, ok,, harus di situ,, tak sampai tahap wajib ye,, kih3,, kalau barang yang korang beli tu berharga RM75 ke atas, korang akan dapat free shipping. kalau barang tu bawah RM75 korang kena bayar shipping RM5 ke akau CIMB,, rm5 je weh,, dapat voucher lak rm50,, tak ke berbaloi-baloi tu,, aku biasa kena shipping rm6 ke atas,, cess!!! tq zalora sebab rm5 adalah shipping cost termurah sepanjang my experience beronline shopping.

so, for those yang interested nak berbakti pada agama nusa dan bangsa,, eh,, bukan,, nak beronline shopping dengan voucher RM50 di zalora,, korang boleh la mengemailkan application korang tu ke alamat email zalorateam@zalora.com.my nah aku guna warna merah kasi terang,, hehe,,

ps- suka sangat aku dengan service si zalora ni. aku pm page zalora ni kejap je reply. tq!!! :D



7 comments:

  1. beli mende tu bukan peminat diorang tu tapi sebab muja Hitammm !! Wowowowoowowoowoowoowow

    ReplyDelete
  2. @Aiman Aziz awak mmg jelez ngan saya sebab saya lagi cute daripada awak!!! wekkk!!!!

    ReplyDelete
  3. best ke FCC Soft & Silky Wet & Dry ni dear? macm nk try jugaklah.

    ReplyDelete
  4. tk tahu la tu,,, sebab tak sampai lagi barangnya,, nanti muja review kalau rajin,, hehe

    ReplyDelete
  5. bestnya..Ain pn dapat gak email dari Zalora but belum reply lagi...muehehe

    ReplyDelete
  6. bestnya..Ain pn dapat gak email dari Zalora but belum reply lagi...muehehe

    ReplyDelete
  7. @Ain Syahirah eh,, jangan tunggu lelama tahu,, nanti dikebas orang,, hehe

    ReplyDelete