my first video on keek!!! hahaha!!! tembam giler - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 30, 2013

my first video on keek!!! hahaha!!! tembam giler

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D



hai korang!!! hari ni aku nak share ngan korang my first ever video on keek!!! adess,, malu tapi mahu. sebenarnya dah lama dah aku nak try bervideo bila inspired by my kak maghia elena,, but,, sebab aku ni punya la malas nak upload kat youtube aku pendamkan aje tapi niat nak bervideo tetap membara,, hahahaha,, bak kata blogger ni, simpan dalam-dalam tapi jangan lupakan. ecececey

kenapa aku pilih keek???
  • sebab sebenarnya aku memang suka sangat bercakap
  • sebab duration dia yang pendek, maksimum 36 saat sahaja.
  • sebab aku tak perlu nak edit. hodoh ke, bangang ke, kelaut ke, aku upload je. tak de hal
  • sebab dia free, memang sesuai la untuk aku yang sangat la kedekut ni
  • sebab dia simple and adorable
  • sebab aku suka tengok video anak tomok. teeet.
so sapa yang ada keek tu,, sila la follow aku DI SINI sebab aku memang baru lagi. keje aku follow orang je,, kih3,, so, keep updated and jom kita berkeek!!! please abaikan tudung aku yang senget benget sebab aku yang sebenarnya adalah sangat serabai and sememeh. tq for your sweet cooperation!!! :D

18 comments:

  1. rock2 juga suara muja ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. @Adib Veron aduss,, tlg la jgan bagi hidung i rabak,, aduss,, pedih,, hehe

    ReplyDelete
  3. ololo tomeynyer..nti buat video lg ye muja..hehehe

    ReplyDelete
  4. nice video... walaupun nampak malu2..

    ReplyDelete
  5. alolor . tomeinyer suara kak muja . haha :)

    ReplyDelete
  6. pakai youtube je la senang muja..ni keek ni mende apa..1st time aku tngok..haha..selamat menjadi vlogger palk..cepat fofuler la pasni..

    ReplyDelete
  7. salam nur :)

    ayie baru tau pasal video keek ni..tapi nk up load video kat you tube mmg mkn masa lama terutama klu internet slow..

    ReplyDelete
  8. nampak malu2.. tapi comel je..

    ReplyDelete
  9. @cik laili adess,,, sbnrnya muja tengah bajet2 malu je,, kih3

    ReplyDelete
  10. Sy lak trasa malu2 meow tgk video ni...hahaha

    ReplyDelete
  11. Done follow! Hehe.. Saya jarang sangat buka keek nie.. password pun hampir lupa td.. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. muja pun dah lama tak berkeek,, teringat lepas tengok ada keyword tu je,, kih4

      Delete