Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, March 28, 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D


Tamat : 30hb Mac 2013 pukul 11.59 malam.

untuk join bloglist apit, apit tanya aku soalan di bawah ni. meh aku jawab.

kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic

  • sebab aku nak traffic free daripada blog apit
  • sebab aku nak dapat follower yang ramai giler dari blog apit
  • sebab aku nak femeskan blog aku melalui blog apit
  • sebab aku nak bangga bila blog aku tertempek di blog apit sebulan
  • sebab aku nak orang baca blog aku ramai ramai

Apa kekuatan blog hampa 

  • blog aku punya pemilik comel cute cun cantik dan perasan yang amat
  • blog aku ada banyak cerita menarik mengenai seorang budak perempuan yang pelik
  • blog aku tak de rose petals yang buat pembacanya klik butang pangkah
  • blog aku ada banyak segmen review untuk pembaca yang setia
  • blog aku tak de entry yang meningkatkan rasa benci sesama sendiri
  • blog aku sebuah blog yang berperasaan tapi biasanya dia blog yang gembira

berapa kerap hampa update blog dalam sehari

  • it depends actually. kalau aku tengah cuti, sepuluh entry dalam sehari tu boleh dikira sedikit tapi bila aku diserang mood rajin buat assignment, seminggu jugak la blog aku menyepi. tapi kejadiah blog menyepi boleh dikira dengan jari berapa kali dia terjadi. hahaha



4 comments:

  1. selamat bersegmen muja.hehehe

    ReplyDelete
  2. gud luck muja... dah lama remy tak ke blog apit.....

    ReplyDelete
  3. Salam kenal dr segmen yang sama..
    :)
    ~~

    ReplyDelete