Room mate yang sangat romantik - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, March 10, 2013

Room mate yang sangat romantik


Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh

Semalam aku dapat kereta daripada umi dengan abah
Aku gembira sangat sampai rasa nak rebah
Aku tahu mereka susah banyak bersusah payah
Membesarkan aku yang senget tanpa penat lelah

Selama ni aku rasa hanya mereka menyayangi aku
Kerana rasa rendah diri yang sangat membuku
Rupanya masih ada aku di hati mereka di sekelilingku
Rakan rakanku yang tanpa sedar sentiasa di sisiku

Terima kasih room mateku yang tersayang
Kau buat aku rasa aku diterima ramai orang
Terima kasih untuk engkau punya kasih sayang
Takkan kulupa walaupun setelah nyawaku melayang

Thank you for this bracelet from Mekah for me
Time birthday hari tu pun kau dah bagi
Tak tergambar rasa happy melampau di hati
Rasa diri ini tersangat amat disayangi

15 comments: