segmen terjah blog balak part 10 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, March 24, 2013

segmen terjah blog balak part 10

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

dalam masa dua minggu cuti budak-budak sekolah ni
aku dapat enam assignments yang siap ke tak tu belum pasti
tapi sampai sekarang still aku melagha depan laptop aku ni
aku rindu someone tapi dia tengah merajuk sekarang ni

so aku pun teringatkan segmen terjah blog balak yang dah lama terhenti
aku terfikir mungkin segmen ini yang followers aku ternanti-nanti
terutama followers berjantina hawa la itu sudah pasti
so jom terjah blog balak di bawah tanpa berhati-hati

My Photo
http://www.akupenghibur.com/

Mawardi Yunus
http://mawardiyunus.blogspot.com/

My Photo
http://pjiekun.blogspot.com/

Fakhrul Ruru
http://fakhruru.blogspot.com

Gugun Gunawan
http://chyberart.blogspot.com/

senarai entry SEGMEN TERJAH BLOG BALAK
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
part 6
part 7
part 8
part 9

kredit untuk sifu: buasirotak.blogspot.com


3 comments:

  1. awwwrrr adakah itu saya... ouch malu2 ngeee... thank u awak...

    ReplyDelete
  2. eh2!! sya pon ada.. hahaha!! thanks ye awk!

    ReplyDelete
  3. wahh saya pon ...rasa tak percaya .. gosok mata :)

    ReplyDelete