tq zalora for being so nice to me. dia dah sampai dah :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, March 27, 2013

tq zalora for being so nice to me. dia dah sampai dah :D



ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D


pada 26 mac 2013,, ecey,, macam history siap ada tarikh,, compact powder yang aku order sudah selamat sampai. alhamdulillah sangat. ingat tak dahku ada bagi tahu korang semua di entry membeli belah di zalora ni. ala yang pasal dapat voucher RM50 daripada zalora tu la. takkan tak ingat kot. kalau memang korang memang banyak makan semut. sila baca balik di sini. it is a dictatorial order from me k! :D

so di bawah ini aku sertakan muka budak annoying yang baru first time membeli belah di zalora. perghhh,, budak ni memang jakun sekali ye. balik je daripada melantak di bangsal kat tepi sawah di kampung, terus tanya kerani klinik aku, ada tak barang aku sampai. punya la tak penyabar aku ni ha... sila ajarkan aku bersabar wahai bebudak semua,, plissyyyyy,,, hahahahaha!!!!


perhatian. kotaknya je besar for safety purpose. di dalamnya? seketul bedak compact yang telah disyorkan oleh yuyu dan fatin liyana. korang kenal kan? siapa paling mudah terpengaruh dengan iklan by bloggers? aku la tu,,, hehe


aku kagum giler bila bukak je kotak besar tadi ada plastik penuh udara ni. eh eh. aneh. tak pernah pulak aku jumpa packaging camni,,, wah!!! it shows how nicely packed the bedak is. tq zalora for giving this good care to my bedak!!! tocey!!! :D hasilnya, bedakku safely arrived. tak de pecah-pecah ke, retak ke, calar ke, nehiii babuji langsung. tahniah!!! :D


sila focus pada gigi,, putih kan, ok lame. see how excited she is? biarpun hanya amik gambar guna webcam. mih mih mih. nameeroslan di situ,,, ok.. inilah bedak yang saya tunggu. halal lagi bermutu. international brand lagi tahu,, perghhh!!! :D


inilah hasilnya lepas kutepek bedak itu sikit kat muka yang sunburnt lepas gi kursus bina insan guru. magic kan??? sila compare dengan gambar di atas.. bau dia tersangat la wangi. tak de bau macam hamis ke hapak macam bedak sebelum ni yang aku pakai. sangat la suka dengan bedak ni... kua kua kua gitu.. :D

so, for those yang interested nak berbakti pada agama nusa dan bangsa,, eh,, bukan,, nak beronline shopping dengan voucher RM50 di zalora,, korang boleh la mengemailkan application korang tu ke alamat email zalorateam@zalora.com.my nah aku guna warna merah kasi terang,, hehe,,

ps- suka sangat aku dengan service si zalora ni. aku pm page zalora ni kejap je reply. tq!!! sila abaikan tudung yang senget benget tak dihiraukan sebab keexcitedan yang melampau untuk update pasal membeli belah di zalora. korang pun cubalah!!! :D



10 comments: