untuk jadi blogger kampungan - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, March 27, 2013

untuk jadi blogger kampungan

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

tadi time dok tengah syok online tetiba sepupu tersayang call handphone aku
katanya bapa saudara suruh balik kampung untuk makan di kebunnya
terus meleleh leleh air liur membayangkan kelazatan yang bakal kurasai di situ
terus ku berteriak mengumumkan kepulangan kepada adik beradikku


sampai je sana kelihatanlah sepupu sepupu kecikku bermain di bawah rumah
 kenapalah mereka cute sangat di pandangan mataku ini ohhh tak sabar haha
then tawaf rumah tu untuk ke tempat makan disediakan atas rumah
rumah ke? bangsal is a better way to call it kot,, hahaha


sepupu sepupuku ditakdirkan semuanya cute cantik cun comel macam aku
buat pengetahuan mereka semua masih single and jangan ingat tak laku
i am wondering sape la yang akan bertukar status kepada berpunya dulu
aku rasa yang tengah pegang tangan budak kecik tu.. hahaha, bajetnya aku!!!

untungnyalah aku bila aku dengan rela menjadi seorang yang kampungan
tudung segera berawning patah pun tak de masalah untuk aku gunakan
tshirt kumal yang adik aku di mesir tinggal dah memadai untuk aku sarungkan
tapi tepek la jugak sun block sebab tak nak bagi kulit merana lebih sakan


makanan yang disediakan untuk hari ini
sayur masak lemak yang menjilat sepuluh jari
budu dengan mangga putik buat meleleh air liur ni
ayam bakar yang amat sedap sekali lagi dan lagi!!!


kawasan yang menjadi tempat aku lunch hari ni
bila kampungan di mana saja boleh jadi membahagiakan
panas terik sangat tidak perlu dipeduli
kumpul reramai dah buat hati kembang setaman

:D penulis cute senyum je sambil tulis entry ni tahu,, :D




3 comments: