untuk para lepasan spm - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, March 24, 2013

untuk para lepasan spm

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

suatu ketika dahulu aku pun seperti kamu
rasa menyesal hebat membelenggu
sebab time ceramah kerjaya aku buat tak tahu
bila lepas spm mulalah aku tergaru-garu

satu benda pasal nak sambung belajar aku tak tahu
nasib baik ada facebook dah zaman aku tu
so dapat la sedikit sebanyak input baru
tu pun kena pergi cyber cafe dulu

so kamu sepatutnya rasa beruntung tahu
dapat blogger prihatin macam aku eceyyyy
nak bagitahu kamu tentang sesuatu
yang maybe boleh jadi masa depanmu

click gambar untuk lebih lanjut

mula-mula pasal Taylor's University dahulu
kawan aku yang dok canada sekarang study kat sini la dulu
namanya memang gah seluruh Malaysia dah tahu
yang penting ada biasiswa ditawarkan untuk kamu


click gambar untuk lebih lanjut

course yang ditawarkan sangat menarik hati di Segi
banyak pilihan yang korang boleh buat sendiri
apply dulu tengok dapat ke tak tak buat korang mati
so tak de yang perlu korang tunggu lagi

ps- teringat zaman sekolah dulu dulu,, i want it back!


2 comments: