AURA WHITE in progress :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 14, 2013

AURA WHITE in progress :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join churpchurp here :D  
join blin here :D  
join says.my here :D 
get your own domain here :D 
join exabytes here :D

bila dah tengok banyak testimoni yang best daripada penggunanya
bila dah tengok kelulusan daripada food department mengenainya
bila dah tengok free gift yang aku akan dapat bersama-samanya
aku cabar aura white baiki seluruh organ terbesar aku iaitu kulitku

aku tak mengharapkan kulit putih macam snow white zaman dulu tu
cuma harap ku kulit hitam manisku boleh jadi rata and licin macam dulu
penyebab kerosakan mukaku ni aku sendiri pun tak tahu
mungkin sebab aku dah start pakai macam-macam sejak kecik la kot tu,,

hari isnin lepas aku order daripada kak aimey syaida
orang manis dan tersangat lah lawa
kulit putih gebu macam susu percaya la
tak caye ek? cer gi kat fb dye and usha la :D




harap-harap aku dapat bagi testimoni yang baik untuk produk ni
kalau tak menjadi memang aku akan hentam habis-habisan
hahaha,, tak la jangan risau aku ni jenis baik dan suci
kalau aku benci pun aku maki je dalam hati dan perasaan

ps- doakan aku berjaya!!! :D


2 comments:

  1. saya pun ader order nak putihkan kulit saya yg sawo matang nie gak...heee...heee...

    ReplyDelete