baby blue and pink - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 11, 2013

baby blue and pink


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 


hye warga maya sekalian, how are you, good, thank you. dah dua hari aku tak update blog dah rasa macam sesak nafas tak dapat oxygen. korang camne lak. berhabuk bersawang berkulat tak blog korang. cer tiup and gonyoh-gonyoh sikit. dah buat? ok bagus. :D

hari ni memang hari bertuah aku kot bila bukak je blog nampak apit bagi url image yang dia bagi freebies blogger muslimah tu. aku memang sangat excited sebab aku dah pilih warna baby blue for the baju and pink for the tudung. hasilnya sangat wallah!!!! :D


adakah kini anda tahu erti kecutean? o cute itu gambar di atas, cantik itu nama pemiliknya, handsome itu nama pelukisnya. hee. tq apit for giving me this. so, next step nak cari ga buat banner free pulak. hahaha!!!! :D

ps- so now, korang sudah boleh start imagine warna wedding attire aku sebab insya ALLAH these two colours will the the chosen ones. chow sin chi :D

3 comments:

  1. wah2..dh imagine pilih kale baby ni.comey tau.bru2 ni kwn ada gak pkai combine kale ni meme sweet je

    ReplyDelete