Diskaun daripada TUDUNG2U buat pembaca blog Nurmujahidah!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, April 30, 2013

Diskaun daripada TUDUNG2U buat pembaca blog Nurmujahidah!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

STICKY POST SEHINGGA 30 APRIL 2013
SILA CLICK OLDER POST FOR LATEST ENTRIES. TQ.

buat pengetahuan semua, aku ni memang pengguna tegar yahoo mail beralamat princess_arorae@yahoo.co.uk . ada few things je yang aku buat guna gmail termasuklah time daftar webinar dengan p1. so memang aku ignore sesungguh hati la gmail aku tu. hehehehe.

tapi maybe sudah menjadi rezeki pembaca blog aku, err,, korang la tuh,, aku tergerak hati nak bukak gmail pada suatu hari yang hening daripada tudung2u.com.my ni. tu pun dah lambat sebenarnya. syorry syangaat,, pihak tudung2u.com.my dengan sebesar-besar hati nak bagi discount untuk pembaca blog picisan ni,, *sob sob sob terharu

korang tahu tak yang tudung2u.com.my ni antara online shop yang menjual tudung terbesar di Malaysia? ok, tak tahu ek? bagus jugak la korang baca entry ni sebab dengan tetiba korang dah tahu sekarang. heee

korang tahu tak yang tudung bawal plain, colourful, shawl panjang, kerongsang, anak tudung and sebagainya yang dijual di tudung2u.com.my ni murah tahap terjojol bijik mata terjatuh rahang di muka??? ok. dah tahu sekarang. :D

memang manusia dah. selagi tak tunjuk bukti tak percaya. nah bukti 9 ketul.

TUDUNG BAWAL KANGAROO : RM 5!!!
Tudung Bawal Plain Kangaroo Tudung Bawal Plain Kangaroo Tudung Bawal Plain Kangaroo

SELENDANG PANJANG TRIBAL: RM 18!!!
  

SELENDANG HALF MOON PLAIN DEPAN DALAM: RM18!!!
Selendang Half Moon Plain Depan Dalam Selendang Half Moon Plain Depan Dalam Selendang Half Moon Plain Depan Dalam
TERKEJUT????? TERNGANGA????? TERJOJOL?????

jangan memalu sebabnya reaksi aku pun sama bila tengok tudung cantik warna warni dengan harga murah tahap nak bagi kita beli setiap helai sampai kedai tu tak de barang nak jual dah,, heee~~~ banyak lagi korang boleh tengok. tak sabar. ok ok. nah nah SINI LINKNYA.

kalau korang yang suka berfacebook bila browse tudung lawa ni, and prefer facebook daripada blog or websites, boleh check it out kat facebook page tudung2.com.my. jangan risau, nah, jangan berebut, semua orang boleh klik banyak kali sampai mouse rosak kena beli baru, SINI LINKNYA.

so, sebagai readers blog aku yang berjaya dan agak setia, korang berhak mendapat diskaun sebanyak 15% o err errr,, 15% tahu you all!!!!! dengan menggunakan voucher code di bawah yang tertera seperti di bawah. bm aku memang A+ pun. :D

MJG2013

harga dah murah, dapat diskaun lagi, ok, telan liur. kih3. masalahnya sekarang, voucher code ni hanya valid sampai 30 APRIL 2013 SAHAJA. tengok kalendar jap. err,, hari ni 13 APRIL, dah malam, so hari ni dah burn, esok 14, eh eh, lagi 17 hari sahaja!!!! rush for it now!!!! :D

ps- kalau dah dapat tudung comel, dah selca sepuas limpa dan hempedu tu, roger la aku, buat entry ke seketul, paling penting, mention blog aku and tudung2u. happy la kitorang nanti. hahaha,, ok, ini tiada dalam syarat wajib. sekian.



11 comments:

  1. wow!!! ni buat ena rambang mata ni.... huaaaaaaaaa murah lak tu

    ReplyDelete
  2. cantik2 tudungnya dan berpatutan potongan harga tu..berganda2.. :)

    ReplyDelete
  3. @Pena Islam aduss,, nak pengsan tengok, amboi,, terhiperbola lak,, hee

    ReplyDelete
  4. memang seronok tengok tudung yang cantik2 dan harga pun murah + berpatutan ni...

    ReplyDelete
  5. Tribal tu mmg murah..tp bawal pelangi tu sepatutnye Rm 7.90 je..huhu

    ReplyDelete
  6. mariii borong2 tdung ni hehee :D promot skitt ^_^

    ReplyDelete