jom habiskan duit di watsons - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, April 22, 2013

jom habiskan duit di watsons


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

lepas je peristiwa gi Maybank, baca sini, Qaiyah lak mintak pergi Billion nak check dia punya hp. naik je kat Ninetology punya kedai, tak bukak lagi sebab jam ikut jam punch kad yang lambat 15 minit. shoot kan? so, they expect pelanggan ni tahu la kelembapan jam punch card dorang tu??? tak paham betul aku laaaaaa...

then kitorang gi kedai hp just cross jalan besar depan billion tu je. kat situ ada ninetology black pearl 2 yang sama macam Qaiyah punya tapi harga dia RM200 lebih murah. rasanya aku nak beli untuk adik aku. guna rebate. aku sentap giler dengan penjual pompuan cina tu. dia cakap ni macam aku orang bodoh. dia cakap benci cakap ngan aku. dah la pelat. susah aku nak digest dia cakap apa. aku tanya sebab aku tak tahu la amoi!!! orang kata orang cina ni bijak berniaga, kalau macam ni la, nampaknya kata-kata itu salah. kalau tak mahu ditanya dan malas nak jawab sila letak papan tanda

' HANYA DIBENARKAN MEMBELI. JANGAN TANYA APA2 ' then letak smiley sengih lelebar seketul. confirm aku tak tanya pape and aku tak beli pape daripada kau. tahniah la ye.

then menyinggah pulak kat watson tepi kedai hp tu. menyesal lak. sebab duit habis banyak kat sini pulak. hahaha!!! :D



aku harap sangat clinelle ni boleh rawat aku punya muka. sob3



berzaman dah nak beli gloss, semalam baru la termakbul hajat di hati.

yang aku nak highlight kat sini adalah aku beli perfume!!! Playboy Rock. i purchased it on purchase so dapat less dalaam RM5 gitu. for your information, aku memang jenis manusia yang tak pakai perfume. yes. sebab terikut-ikut dengan peraturan sekolah menengah dulu yang menetapkan perfume itu benda haram dibawa ke sekolah. tapi last time, abah aku lak suruh aku pakai perfume. abah memang peminat perfume sejati. so, bila beli perfume aku rasa macam it is something incredible, boleh ke gitu? hehe.





yang aku tak faham, kenapa girl's lips boleh ada kat atas botol perfume Playboy??? hahaha. nampak sangat. perempuan je yang mempunyai daya penarik yang tinggi. sorry guys.. haha

then balik ke billion semula. pekerja tu cakap technician Ninetology akan masuk pukul 2. tak ke menganiaya diri sendiri kalau aku nak tunggu. so aku decided kita makan dan balik. tapi, kakak tu sempat check sendiri je. dia cakap hp tu tak de masalah. yang masalahnya adalah simcard tu sebab bila simcard tu dibukak kat hp lain pun still tak leh guna. shoot sangat! kalau tak, dari maybank terus gi celcom center, tak habis duit kat watsons and patut dah boleh tidur time tu. alahai.

customer service celcom la ni, bila tanya perlu tak gi celcom center, dia suruh gi Ninetology center. grrr.. yang aku tak paham sekarang, macam mana sekeping sim card boleh rosak? heran. on the way to Celcom center tu, berenti kat First Station. makan dulu. kali ni Qaiyah belanja. alahai,, tomey tomey,,, aku makan nasi goreng kampung. lame sangat sebab tak tahu nak makan apa.



Pineapple juice suits Qaiyah's tudung. due tu mai muka looks very horrible now. no pic of me is available for this entry. tolong doakan muka aku jadi baik semula k,, sob3,, sedeyhnya bila tak leh nak bergambar :'(

time nak reverse tu, first time kereta aku terlanggar tempat bayar duit parking sebab mamai baru bangun tidur dalam kereta time tunggu Qaiyah gi buat simcard baru. nasib baik tak kemek. pengajarannya, jangan memandu dalam keadaan mengantuk ok? :D


No comments:

Post a Comment