nak GWIYOMI ke tak? nuffnang la ni! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, April 24, 2013

nak GWIYOMI ke tak? nuffnang la ni!


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

semalam aku bukak email macam biasa dan tertengok la email di bawah ni.

Hi blogger,

We are pleased to inform you that you have been selected to participate in a Blogbuster campaign based on your survey preference to run Expandable ads. The details of this campaign are as follows:

Campaign Name:
DiGi Kpop Contest Blogbuster

Submission Deadline:
26 April 2013 

Campaign Period:
29 April 2013 to 05 May 2013

If you wish to take part in this campaign, you can do so by logging in to your Nuffnang Dashboard. Click on the additional tab titled "Blogbuster" under "Services" for further information on this campaign. 

Kindly take note of the short submission deadline (as this campaign is running on a tight timeline), and we look forward to your submissions!

Regards,
The Nuffnang Team

what the name of the tiger pulak la blogbuster campaign ni,, adess,, then bila aku bukak page nuffnang, kat bahagian proposed blogbuster campaign tak de pulak. terus la ticket dihantar sepantas kilat. then, hari ni nuffnang dah reply. very fast. congratulations and kat bahagian proposed blogbuster campaigns pun dah ada tentang DiGi Kpop Contest Blogbuster.


then aku click view keluar la benda kat bawah ni.

Campaign background: 
DiGi Easy Prepaid is giving you and your BuddyzTM a chance to watch Girls’ Generation, AOA and Shinhwa FREE at the 2013 Asia Super Showcase in Malaysia.

Up for grabs are money-can’t-buy BuddyzTM Passes which include express entry to the Super Zone, exclusive backstage tour AND a chance for you to witness the #BuddyzTM season 2 drama live shoot – ALL ON THE SAME NIGHT! 

All you have to do is watch the Girls’ Generation Gwiyomi video on DiGi Youths Facebook page – then create and upload your own version. 

Brief:
Your video should include the below message, and this message should appear for at least 3 secs (either in text or speech):
“Do the Gwiyomi and win money can’t buy Passes to 2013 Asia Super Showcase in Malaysia from DiGi Easy Prepaid!"

what??? Gwiyomi??? me?? do Gwiyomi?? tarik nafas, hembus nafas. hello.. aku bukan orang korea yang cute giler nak buat Gwiyomi ni. muka dah la sangat kemelayuan, tangan gerak keras, adess. so, aku rasa macam aku nak ignore jela offer ni. malu giler weh. lagipun, tak semestinya video aku tu terpilih, kot ye pun terpilih, korang kena tengok sampai habis baru dapat earning RM 0.50, per unique view. sapa la nak tengok aku yang macam ni ni buat video Gwiyominye??? uwaaaaaaaaa!!! so, aku decide kalau ada 10 orang comment 

NAK MUJA BUAT GWIYOMI !!!

baru aku buat. hahaha...!!! confirm tak sampai kan,, hee :D

not forgetting, tq nuffnang for giving me a new cpuv ad. dah credited dah pun. just knew it yesterday. sorry. setelah berzaman dia lupakan aku, akhirnya diberikannya la jugak seketul. seketul pun aku terima je dengan hati terbuka. nah, backlink seketul. kih3


ps- tolong komen benda lain, JANGAN tulis NAK MUJA BUAT GWIYOMI!!! hahahaha!!!


11 comments:

  1. NAK MUJA BUAT GWIYOMI!!!


    hehehehee :P

    ReplyDelete
  2. NAK MUJA BUAT GWIYOMI !!!

    please :P
    haha :D

    ReplyDelete
  3. NAK MUJA BUAT GWIYOMI!!! <- bukan tulis.. tapi copy paste

    ReplyDelete
  4. kalau muja buat gwiyomi pasti cute :)

    NAK MUJA BUAT GWIYOMI!!!

    ReplyDelete
  5. NAK MUJA BUAT GWIYOMI!!! <- bukan tulis.. tapi copy paste (jugak. muahaha~)

    ReplyDelete
  6. hehe...apalagi record gwiyomi..kite pon dpt kempen ni..adoi..tp nk kena wat gwiyomi pula..malu lah..hehe.:)

    ReplyDelete
  7. mieya pon dapat jugak assignmen ni. tak tahu sama ada nak join ke tak

    ReplyDelete
  8. Salam.

    Lana tak mo muja buat gwiyomi, takut lana pengsan nanti,hahahah

    Komen ni takda maksud pe2, gurau semata :D

    ReplyDelete