School-based Experience (Day 2) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, April 01, 2013

School-based Experience (Day 2)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

hye bloggers!!! hye keekers!!! heee,, this is my second post about sbe which i found that it is kind of boring,, aduss,, responsibility muja,, face it!!! hokeyh~~~

jom tengok video on keek yang aku buat ni. lalala,, tak senonoh betul wearing indon tudung buat video and then spread to the whole world,, but well,, that is me,,, lalalala



when i was doing my assignments, the door was open, i saw a girl crying. cuak seyh!!! how am i going to do when i become an english teacher in few years time ahead ni,, grrr,,, sadis tol kan,, pray for me folks,, seriously begging,, sob3



fariena and hasif from kirkby international college. they are so close to each other sampai kan first day attire pun sedondon, sangat tak nak kalah k. no gossip please sebab dorang only kawan. kawan yang cool k. best sangat ngan dorang. hee



i just drank a glass of sunquick sebab i ate with my mother at the sort of restaurant before going to school and i had this exciting moment watching small-sized student dok beratur buying food. alahai,, memory sungguh. they make me wonder was i as small as them, then i looked at myself, then i got the answer which is IMPOSSIBLE.. uwaaaaaaa!!! sedey giler when one of my ex teachers said that aku dah gemuk sangat sekarang,, aduss,, diet mode activated!!!



suddenly, this cute sporting girl datang nak makan sebelah aku,, eh pehal,, oh dia adik bongsu aku. ok.



amir yang hardcore sangat suke amik gambar tetiba malu bila hana pergi kat their table to snap his pic. macho la konon. laki macho kan tak suke bergambar,, puuiiiiii,,



watching them playing football under the hot sun,, aku yang dok bawah atap ni pun tak berenti lap muka ngan tisu,, alahai,, children kan,,,,

ps- cant wait to experience tomorrow :D

5 comments:

  1. uish...dah ada keek. hehehe..best kan kalau leh jadi budak skolah balik

    ReplyDelete
  2. Hehehehe.... beza kan... teori n dunia sebenar... apa2 pon pengalaman adalah guru yang terbaik.. all the best...

    ReplyDelete
  3. hihi..bakal cikgu kah dik :)

    ReplyDelete
  4. shida nk sgt jd student balik..rindunye saat tu ^_^

    ReplyDelete