School-Based Experience (Day 4) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, April 03, 2013

School-Based Experience (Day 4)


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

hye kengkorang yang hensem and cun. sorry sangat terpaksa menipu dalam entry ni. konon publish hari Rabu 3 april padahal ditulis pada 4 april. kih3

so, hari ketiga ni memang sangat amat memorable. there were 2 classes i attended for relieve class. so i taught small children for two hours... fuuuhhhh,,, baru aku tahu how tiring teaching is. kalau aku tahu sepenat ini melayan kerenah students, aku tak rasa aku akan cakap banyak-banyak dengan my teachers all this while. sorry sangat teachers for being a very talkative student of yours, but i know you love me because i love you too,, hee

time first class, i attended 2 Elite for their English class. fortunately, teacher dorang dah bagi dorang work to be done during her absence (the teacher's name is Teacher Mazni). bila aku masukk tu, punya la panjang dye punya GOOD MORNING TEACHER. haha. ok. itu sangat memory k. then, i made a keek video of them. berebut dorang dok belakang aku to watch it. aduss. nasib baik tak hancus aku punya kerusi. kalau tak naya nak menjawab. satu lagi, bebudak tu tersangat bijak. rasa kecik je aku di pandangan mereka tahu,, sob3. jom tengok wajah cute mereka kat bawah ni,, hehe



then, i went to class 1 ELITE pulak, still replacing Teacher Mazni. i told them the Story of The Sleeping Beauty versi Melayu sebab semua character aku tukar jadi Malay characters. Raja Adam, Permaisuri Aisyah, Puteri Amna (lupa), Putera Irfan. hahaha. dorang la yang bagi nama ni. adusshh. dorang memang sangat creative tahu. they know gangnam style (they even know how to dance it), bara bara bere bere, aduss, nasib baik teacher dia salu online, tahu la jugak cikit. hee. then aku ajar lagu Twinkle2 Little Star tu, suruh dorang salin and lukis star, diamond and sky, aku bagi 3 bintang setiap sorang yang siap semua dengan colouring sekali. tetiba time aku nak keluar dari kelas, there was a girl ni crying sebab tak sempat siapkan, adess. pening. lalala

petang tu aku berjimba kat Tesco dengan Hasif, Faris and Fariena. lupa lak nak snap gambar kitorang. just amik gambar makanan je. so, nothing much to tell sepanjang kitorang dalam Tesco tu.





mula mula beli these delicious donuts kat big apple. 12 donuts bought!!! aku memang kebuluran. adess rasa bersalah lak. macam mana la saudara seislam aku kat ethiopia sana,,,, :'( malam tu makan sesama dengan my family. bila la sumayah nak balik dari egypt,,, i miss her dearly,,,





then pergi food court melantak Mushroom Yee Mee dengan ABC Buah Super. sedap. puas hati la jugak. lepas tu teman Hasif beli ridsect for kelawar. hahaha!!! lawak!!!! aku tak pernah pulak dengan ridsect for kelawar. yang pasti Faris jumpa 'kelawar' cun putih melepak pakai tudung hijau. ingin diejas tapi teringatkan buat hati yang sudah bertakhta, dimatikan terus niat itu,, haha. susah gak jadi orang handsome ni ye,,, :P



on the way home tu, boleh pulak kitorang sesat!!! aduss,,,, 4 orang kelantanese sesat di kota bharu!!!! it is intolerable. hahaha.. faris pulak dok melagha main dengan GPS dalam kete aku. Si Hasif la yang paling naya, jadi driver kereta manual yang terpaksa biasakan diri dengan keautoan kereta aku tu. adess... aku sendiri malas nak drive. you know how boring driving can be kan? agree? boys are born to drive and girls are born to sit beside the driver.. agree again? good :D

ok, that is all for today students. wait for my another entry k. do not envy me as i am a super duper hot teacher.. lalalala




5 comments:

  1. Aduhaiii..
    terliur tengok Big Apple tu...

    ReplyDelete
  2. Muja, comelnye suara dlm video tu. nk jugak kaler rambut merah. hahaha. :p

    btw, gane org kb bole sesat ni?

    ReplyDelete
  3. alahai terliur tgk semua tu huhuhu

    ReplyDelete