sedara baru wehhhh - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, April 02, 2013

sedara baru wehhhh

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

balik dari sekolah dengan muka berminyak keletihan
tengok tengok umi, mak long, ida ngan pak long tengah makan-makan
aku yang dah makan pun join macam tersampuk setan
tak sedar diri dah macam lori tiga tan

aku tengok kak ida macam lain macam je
rambut diikat lain dari cara biasanya
ooo.. dia baru lepas bersalin patut ler
depan tv baby kulihat tengah terlena


di saat dia berumur 6 hari

tengok baby terus aku terexcited sendiri
rasa tak sabar mula menyelubungi
boleh tak nak pinjam baby barang sehari
cari pelangkung la aku ni!!!

orang kata bau baby ni wangi
opps.. bukan orang kata facebook tapi
aku kiss sikit sikit je takut jatuh hati
tak pasal-pasal aku tak bagi kak ida bawak balik nanti



sila doakan wanita comel ni cepat-cepat dapat baby
anak saudara pun boleh kalau bukan anak sendiri
o ye,, sepupu aku kan baru je kawin baru baru ni
insya ALLAH dapat baby baru la tak lama lagi.. amiin

8 comments: