Friday, April 05, 2013

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Edit Posted by with 4 comments
ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D 


Syarat - syarat :

1) Seorang blogger (tak hensem tak apa, cantik perlu! Haha)
2) Follow blog LELAKI INI (Wajib!)
3) Buat Tajuk Entri : Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini





4) Letak banner segmen kat atas ni dan linkkan ke entri ini
5) Selesai? Letakkan entri korang kat komen entri ini

Senang bukan? Tarikh tutup 12 April 2012. So, korang ada seminggu untuk buat entri. Tapi, 15 blogger terawal yang join, akan direview. 30 blogger terawal akan dapat masuk bloglist. 

4 comments:

  1. thanks sgt2!
    dah follow blog sini jugak!

    ReplyDelete
  2. muja selamat bersegmen dear :)

    ReplyDelete
  3. salam nur :)

    penuh bergaya lemak berkrim dah tu..hehe :P

    p/s: entry keputusan GA dah dipublish :)

    ReplyDelete
  4. saya buat benda ni di blog anda

    1) blogwalking
    2) follow

    Kalau dah Follow before this, saya akan
    1) blgwalking

    BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

    ReplyDelete