SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 18, 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

sukanya bila balik rumah sebab kat rumah mood blogging mencurah-curah
kalau kat ipg nak bukak laptop pun malas macam apa entah
so sepanjang dok rumah ni 5 entry sehari sekali aku belasah
kalau orang mengata aku jawabla 'ada aku kesah' or 'kau boleh blah'

hari ni nak join segmen hairy pulak kemain kan?
suka dengan hairy sebab request di wechat dia approvekan
padahal dia blogger femes aku hanya blogger picisan
dye la hairy blogger handsome lagi tampan. hahaha


click banner to join

Tarikh tutup : 25/04/2013
Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Pemenang akan di ketahui pada 26/04/2013 

HADIAH
Utama : Baju I LOVE BLOGGING
4x Pemenang : Topup Rm5


CONTOH BAJU


3 comments:

  1. hahaha yg perenggan 2 tu byk sgt salahnya..haha...bukan blogger femes kita sama, bab wechat nk meramaikan khwin blh nyanyi2 sma2 maklumlah single kan..haha..yg ansem tmpan tu jauh sekali...btw terima kasih muja sbb sudi support segmen hery..all the best tau...

    ReplyDelete