segmen terjah blog balak (part 11) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, April 08, 2013

segmen terjah blog balak (part 11)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

selepas entry last day sbe ni, terus tak de lagi entry baru di blog aku, terus traffic blog yang sedia ciput semakin bertambah ciput, terus readers yang sedia sedikit bertambah sedikit. so, consequently, aku pun rasa nak sambung pulak aktivit mempromote bloggers balak ni.

semakin hari semakin senang aku nak detect dorang punya blogs sebab aku dah join blogger group kat wechat. hehe,, sesapa yang tak install wechat lagi tu, sila la ye. then add muja, nurmujahidah ismail @ muja. try both. kalau dapat and nampak girl comel and cute bajet tu, dah betul la tu,, :D

ok. kebanyakkan yang listed below ni adalah blogger yang aku jumpa kat blogger group di wechat la,, handsome handsome, ganteng-ganteng, macho-macho semuanya. berkenalan la ye. mana tahu ada jodoh korang ngan dorang ke. ahaks! good luck and happy blogging folks :D


http://www.mindasyukri.com/

Foto Saya
http://www.benashaari.com/

Irwan Alessa
http://www.irwanalessatyme.com/


http://mrpolie.blogspot.com/


http://nadzimbakri.blogspot.com/

senarai entry SEGMEN TERJAH BLOG BALAK
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
part 6
part 7
part 8
part 9
part 10

credit to sifu: buasirotak.blogspot.com

6 comments: