time dia nak bagi bertalu-talu la pulak. adess. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, April 24, 2013

time dia nak bagi bertalu-talu la pulak. adess.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

baru few minutes lepas aku post pasal dapat be DiGi Kpop Contest Blogbuster, yang merupakan cpuv ad pertama yang aku dapat selepas aku tukar url blog kepada domain dot my. aku ingatkan harapan tinggal harapan dah nak dapat cpuv ad daripada Nuffnang ni.

bila aku refresh page Nuffnang, dapat lagi seketul. alhamdulillah. tq Nuffnang. betullah orang cakap, Nuffnang ni dia bermood. kadang tu kita tak update sebulan, 4 ketul cpuv ads dia bagi. ye, pernah jadi pada aku time aku gi rekrut wataniah tahun lepas. hahaha.


first time dapat print screen cpuv dengan ctr o.oo%, amout o.oo and pada hari yang tertera start date. haha. so, tq Nuffnang. KL Sogo April 2013 Online (click) banyaknya promotion dari sogo, liyana jasmay pun involves sekali tau :D

sape yang nak cpuv ads jugak, kena usaha. boleh start berusaha dengan memview ENTRY INI. :D


4 comments: