video gummy bear presentation. jangan gelak!!! grrrr - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 28, 2013

video gummy bear presentation. jangan gelak!!! grrrr


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

lambat betul proses aku menunaikan janji. dah janji kan dalam ENTRY INI nak show aku punya presentation yang dapat highest mark malam tu. hari ini baru la tertunai. my bad. sorry ols :D

aku dah try sebenarnya nak bluetooth dari hp masuk ke lappy tapinya, lappy aku ni, kalau on bluetooth tak leh on wifi, geram betul. pehal la,, grrr.. so, lama la video ni terperap je dalam hp without anything to do. dye pun bosan. haha. then aku try share terus ke fb kat rumah, punya la lama. aku nak guna hp nak text ngan BLOGGER NI.. haissyy.. tak leh jadi, cancelled.

then semalam, aku tried share once again time nak tidur. aku biar je modem wifi aku tu on. tup tup pagi esoknya, aku tengok dah uploaded. hehehe,, suke suke suke!!! dah tertunai janji ku padamu sayang sayangku semua. hahaha. tapi aku tak upload ke blog. aku upload kat fb je so korang sila la on fb dulu k. good :D


gummy bear presentation from us. hope all of you will like it the way i do :D

No comments:

Post a Comment