10 Blogger Comel di Malaysia - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, May 25, 2013

10 Blogger Comel di Malaysia


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D



muja tag
+Shida Radzuan
+Nurul Farahizzati

sempena giveaway marathon bagi aku sepanjang musim cuti ni
aku telah memilih untuk join segmen cuti sekolah organized by cik lyeen
10 blogger comel di malaysia nama diberi untuk segmen ini
sesuai bebenar untuk aku yang sedang giveaway morathon ninnnnn hehehe

10 blogger comel di malaysia

  • first ranking mestila pemilik blog www.mujadafewa.my oh,, nama dia muja la. dia memang comel sekali. hahaha!!! (sila jangan tendang penyertaan muja ye cik lyeen,, hehe)
  • blogger comel seterusnya pula pemilik blog http://www.jiwarosak.com/, blogger comel tak semestinya perempuan kan? abang feroz comel sebab status-status comel kat fb. comey!!!
  • diikuti dengan pemilik blog http://www.ladyainaa.com/. yang ni memang tersangat la comey, selain comey dia liker sejati bagi status-status aku di fb. comeeeyyy sangat!!!:D
  • next blogger comel adalah pemilik blog http://www.mindasyukri.com/. tahu kenapa? sebab entry blognya yang jiwang yang tak pernah aku miss sejak aku follow blog dia, hehe
  • ni pulak blogger comel yang menjadi admin bagi group blogger muda-mudi di wechat. teramat la comelnya!!! kalau tak caya click ni http://sheda-ucu.blogspot.com/
  • http://www.broframestone.com/ pula pemiliknya tersangatlah comel sebab bro romantic sangat ngan kak iera and sebab wifey dia comel sebab tu la bro comel :)
  • pemilik blog http://www.kisahemasputih.com/ memang tersangat amat comel sebab dia salu tolong muja, layan soalan muja yang merepek-repek. dia comey!!!
  • last sekali blogger comel adalah pemilik blog http://www.mahamahu.com/ yang dah jadi liker tetap status-status aku di fb, hehe
untuk 10 blogger terbaik malaysia dulu aku letak semua blogger perempuan je sorry
10 blogger comel di malaysia pulak aku letak blogger lelaki perempuan selang seli
mungkin nampak la aku racist sikit tapi dah norma seorang manusia sokong kaum sendiri
jangan marah naaaaaa muahhhh!!! chooowww sinnnn chiii!!!! :D

Tunggu sehingga 10 Jun 2013 untuk keputusan rasmi.

11 comments:

  1. hehehe alamakk dah ada 2 org senaraikan org cumil.. hihihih

    ReplyDelete
  2. Wahh dpt jadi blogger comel lak kat sini hehehe thanks to owner kerana memilih blog Mahamahu..

    ReplyDelete
  3. blog I pun comel gak ape. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. @AbgferOz tu maksudnya abang tersangat la retis,, hahaha

    ReplyDelete
  5. @NIZAM oppppss,, len kali la pulak ye nizam,, :)

    ReplyDelete
  6. semua tsenarai mmg comel lg2 feroz :3

    ReplyDelete
  7. Wah hebat2 semua belog tu muja sayang :)

    ReplyDelete
  8. ala...saya comel gak.kenapa tak masuk list.wuuuuu

    ReplyDelete
  9. @muja
    hahahaha... jgan mcam2 muja.. tarek tlinga kang :P

    ReplyDelete