blogging tip: fb wallpaper - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, May 24, 2013

blogging tip: fb wallpaper

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

hari tu aku ada baca something yang sangat menarik dari blog HASRULHASSAN
blogger hebat ni dah share satu blogging tip yang sangat amat menarik dan senang
senang sebab beliau dah bagi kita semua satu tip yang memang kita boleh lakukan
hanya letak id segala social media pada satu gambar untuk fb wallpaper dan uploadkan

inilah hasil photoshop daripada seorang yang tersangat amatur yakni pemilik blog ni ler
dengan pengetahuan tentang photoshop yang almost zero aku crop gambar kabur tu
segala icon social media aku google save tambah id letak kat gambar and save jer
nak buat hebat hebak debak macam BLOGGER ni memang hanya dalam mimpiku

so sape yang nak promot blog terutamanya secara percuma
boleh la ikut dia blogger hebak ni
aku tukang sampaikan sahaja
mencuba itu tiada apa salahnya okee

1 comment: