flashed ad aneh - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, May 25, 2013

flashed ad aneh

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

hari ini aku online lagi dengan hati penuh pengharapan
harapan mendapat reply daripada sebuah syarikat pengiklanan
hati kecewa bila still inboxku tiada bayang-bayang balasan
pelik, aku yang dioffer, lastly aku yang menunggu dibiarkan

keberantakan hatiku semakin teruk bila membuka blog aku
pelik bila blog aku keluar flashed ad macam kat bawah ni
setahu aku tiada lagi tak de buat pape kat blog aku
ini haunted tersangat dan sangat tiba tiba aku akui

haissyyy.. ke kenapa ye,, ntah la aku pun tak paham.. biar jela,,


aku rasa iklan sejenis wifi yang hebat la kononnya
ntah la tak sempat tengok bila terkejut sangat 
sampaikan lepas je print screen terus keluar darinya
bukan main cepat dah sepantas kilat sangat

haissyyyy.. ke ada termasuk script pape kat blog aku ni
kalau terclick mesti terkeluar kat new tab sebab blog aku disetting begini
kalau tahu tolong gitau sebab tak suke tak tahu benda blog sendiri
muja ni memang teruk benda kecik pun boleh buat gusar hati


2 comments:

  1. setakat ni ena tak pernah kena lagi.... biaselah tu iklan2 ni, sesuka hati dia je nak tayang iklan dorang kat mana2...

    ReplyDelete
  2. Kena berhati-hati pasang plug in apa2..sebenarnya diorang selitkan ads merepek2 melembabkan blog kita..

    ReplyDelete