kadang-kadang rasa cinta buat google membuak-buak. macam hari ni. :) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, May 28, 2013

kadang-kadang rasa cinta buat google membuak-buak. macam hari ni. :)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

tq google sebab selalu baik hati ngan aku. selalu berbakti untuk blogku. time-time aku tension ngan those peluah perasaan benci di facebook wall aku, kau selalu buat baik dengan aku. muka sedih aku terus happy kot sebab google nih. salu je nak jadi kamceng ngan aku. yela yela. hari ni aku umumkan google sebagai kawan baik aku. ok? hehehe. olololo.. comelnya google hari ni. err,, macam la google ada muka. lame. tak lawak langsung. apa apa jelah. yang pasti, kasih sayang aku untuk google membuak-buak hari ni, :)

out of 261k results, ENTRY INI yang baru semalam aku publish dah diletakkannya di first search di google dengan keyword cara pasang QR CODE dan di tempat kedua dengan keyword cara memasang QR CODE. betapanya blogger picisan macam aku ni terharu dengan jasa google kepadaku. thank you google. :) 

blog ni blog personal, only few entries je yang boleh mengharapkan seo nih. yang lain semua entry personal life je. thank you google. sesapa yang rasa nak rasa juga, do visit THIS PAGE and apply k. yang ni yang aku selalu apply. yang lebih-lebih tu aku tak tahu la pulak. seo ni penuh misteri and we have to have knowledge to have power over it. 

jom conquer google search page!!! :D

7 comments:

  1. wah boleh jenguk2 ni...thanks for sharing muja...

    ReplyDelete
  2. waa~ tahniah2. Bukan senang nak main SEO bagai nihh.. :D

    ReplyDelete
  3. @Eiyka Rieyxa ni nasib je ni,, banyak lagi yang tak masuk,, sedih gak la,, satu menjadi pun dah rasa puas hati sangat.. huhuhu :D

    ReplyDelete
  4. @Eiyka Rieyxa ni nasib je ni,, banyak lagi yang tak masuk,, sedih gak la,, satu menjadi pun dah rasa puas hati sangat.. huhuhu :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah... Bkn sng nk dpt ranking dlm google... :-)

    ReplyDelete