Malaysia Prophecy from Jerusalem??? straight from them, not edited by political parties! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, May 01, 2013

Malaysia Prophecy from Jerusalem??? straight from them, not edited by political parties!


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

mula-mula aku tahu pasal benda ni aku tak click to view pun
aku bajet benda ni benda-benda biasa tak penting pun
but today aku terview and aku menangis kebimbangan
why is this video created this year???!!!!

for your information, yes you, all of you!
i am boycotting mac donald (kawan nak pergi aku suruh pergi sengsorang)
i am boycotting coca cola (dah berzaman tak minum)
i am avoiding dutch lady (marah adik nak beli time shopping)
i have stopped buying johson baby powder (nak habiskan yang ada je)

i try to do everything in my might to not show my support to them but they sent me this video????!!! they sent us this video!!! i wish that all my efforts to not be useless,, :'(

MALAYSIA PROPHECY FROM JERUSALEM!!!
straight from them, not edited by political parties!


i dont want my passport to allow me to go to Israel!!!
bila masanya ada darkness di Malaysia!!!
bring shine la konon!!!

aku tak rela passport kita dibenarkan digunakan di Israel (negara yang bukan negara)
aku tak rela masyarakat kita bercuti berhoneymoon di Israel (negara yang bukan negara)
aku tak rela!!!

aku tak paham la kenapa orang kita tak sedar lagi,, they are targeting us,, they are approaching us,, they are nearing us,, why do we open the gate for them!!!! aku sebagai Muslim, tidak akan rela Malaysia building relationship with this illegal country. aku sebagai Manusia, tidak akan lupa bagaimana saudaraku di Palestin dilayan dengan teruknya. tidak akan!!!


ps- crying hard, worrying so much, hoping for our peace and unity to stay strong forever to avoid this to happen!!!



No comments:

Post a Comment