misteri pageview meningkat dengan hebatnya - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, May 20, 2013

misteri pageview meningkat dengan hebatnya

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

betapa rasa terdesak dalam diri sedang merajai
terdesak untuk pulang ke rumah yang dirindui
mungkin lebih kepada rindu rumah itu punya isi
ye, mereka, mereka yang dinamakan my family

malangnya sekarang tengah musim ujian yang seram
tak kuat lagi, rasa diri semacam nak demam
apa taknya menghadap buku pagi hingga malam
berusaha memasukkan ilmu rasa nak pam pam

tapi terselit juga aktiviti yang boleh dianggap satu kemestian
mengecheck newsfeed yang tak pernahnya nak diam
ada saja berita status gambar yang nak dipostkan
haisssyyyy, kreatif juga manusia ni especially time malam

terkejut juga melihat fenomena di bawah ini
tak sangka benda sebegini pun boleh terjadi
serious tak tahu sebab pv tetiba mencanak tinggi
nampaknya aku ada free promoter tanpa disedari

biarpun tak tahu siapa yang punya angkara
sejuta terima kasih buat saudara (mungkin saudari)
buat hati saya tercalit rasa bangga
apalah salahnya sekali sekala, ye daaak?


ps- tolong la doakan muja punya kertas esok masuk dengan jiwa. paper hari ni tersangat amat menyedihkan, :'(



7 comments:

  1. jgn sedih2.. yg dah lepas tu jgn difikirkan nanti makin kusut. yg esok ni prepare baik2 ye.. all the best. tahniah utk yg mencacak naik tu :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah utk yg mencacak tuuu....

    wish u luck!

    ReplyDelete
  3. tahniah utkyg mencacak tuuu....

    wish u luck!

    ReplyDelete