Nadzim Bakri, a blogger @ my liker sejati. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, May 27, 2013

Nadzim Bakri, a blogger @ my liker sejati.


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

hye allsss!!! tq sangat for all readers yang dah buat pageview aku untuk hari ni dalam 400 sebelum pukul 6 lagi. macam tahu-tahu je aku tengah usaha keras mempromote blog picisan ni. makin banyak pv makin puas hati rasanya. hypothesis is accepted. ekekekekeke

so today i want to introduce you all to my friend's blog NADZIM BAKRI. he is my senior dari opsyen Pendidikan Khas. kalau budak PK ni memang aku tahu tahap kesabaran dia memang tinggi. hebat sangat. umur kami sama sebab aku masuk ipg lambat setahu. for me, dia tersangatlah handsomenya. ok. sudah longgar segala jenis skru di hati ni bila tengok dia. hahahaha. ok masuk freezer kalau rasa start mencair k. hahaha. dont worry. it is normal. :P


for me, nadzim ni memang baik, rajin pulak. first time tengok pun dah nampak dia baik. peramah and memang tak sombong langsung walaupun dengan junior yang sama umur dengan dia nih. kih3. time exam hari tu, tension giler kot menghadapi paper yang kuar soalan entah pape. sebenarnya aku yang tah pape sebab tak tahu nak jawab apa. then, si nadzim ni la jadi tempat mengadu aku. time tu, exam dia dah habis. memang tenang la lepas tu. huhu. sapa yang tak nak kawan ngan dia memang rugi. huhu. alhamdulillah aku berkesempatan berkawan dengan nadzim ni.


nadzim ni juga adalah liker sejati aku. tengoklah atas tu. berderet nama nadzim mengelike pelbagai benda kat facebook aku. huhu. memang baik sangat dia ni. kalau nak ada kawan yang berstatus liker sejati, memang kena kawan ngan nadzim ni. so, befriend him. start with knowing him through his blog. CLICK HERE all. blognya memang best sangat. ada banyak benda tentang fesyen sebab nadzim ni pernah gak photoshoot tahu. model gak la kiranya ni. hehehe

the end. xoxo

1 comment:

  1. Ya Allah
    ahahha..
    menariknyo post awop....
    malu syo...hik3

    ReplyDelete