nombor cantik - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, May 22, 2013

nombor cantik

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

habis sudah exam paper ketiga hari ni
kertas yang buat aku senyum dan gelak nampak gigi
alhamdulillah rasa macam boleh jawab la lagi
berbanding dua kertas yang sebelum ni,, :'(

aku memang hendak jadi guru yang berjasa
tetapi subjek pendidikan memang buat aku menderita
asal keluar daripada dewan exam aku sengsara
mengenangkan jawapan yang entah pape

habis exam pergi makan macam biasa
tapi hari ni happinya lain dari sekala
maybe mengenangkan esok yang bahagia
boleh pulang ke pangkuan family tercinta


hari ni terserempak dengan pageview bernombor cantik
makin meningkat digitnya makin aku suka
hari tu pageview mencanak buat aku rasa pelik
tapi aku sedar dia rezeki yang ALLAH kurnia :D

2 comments:

  1. Mane la tau nombor cantik tu bawah tuah exam , hehe . Kan kan ?

    ReplyDelete
  2. wahh cantik2.... hehehe sama nilai first dn second tu dengan enanya.. yang belakang2 lain.. hikhikhik

    ReplyDelete