Penangguhan - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, May 31, 2013

Penangguhan


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

buat mereka yang ada dalam friend list aku
yang terserempak dengan statusku di situ
mesti tahu yang akan ke johor esok itu aku
tapi hingga sekarang tak siap pape walaupun satu

esok kena gerak stesen kereta api tumpat sejurus lepas subuh
so kena prepare malam ni juga tak leh dah nak tangguh
masalahnya badan ni macam dah melumpuh
rasa malas tetiba saje buat-buat lenguh

orang kata orang menangguh ni bahaya
sebab buat kerja terkocoh-kocoh nanti jawabnya
tapi kalau dah malas nak buat macam mana
yela-yela malam ni confirm siap punya

ps- aku pun tak tahu kenapa aku tulis entry ni sambil muka masam mencuka.

1 comment: